Nogle gange er de store ikke de bedste – kun de største 🙂

Jysk Autotransport er et lille danskejet firma, beliggende i Østjylland.

Du kan trygt overlade transporten til os. Fragtførerforsikring, ren straffeattest og professionel håndtering er en selvfølge hos os.

Hos os betaler du ikke for store dyre autotransportere, smarte lokaler og prangende hjemmesider. Du vil heller ikke opleve skjulte gebyrer og tillæg. I stedet vil du opleve hurtig og billig transport med fokus på service, kvalitet og fleksibilitet.

Uanset om du skal have transporteret bilen eller andet gods fra Ålborg, Herning, Århus, Vejle, Esbjerg, Odense eller København, så klarer vi opgaven hurtigt og billigt.

Priseksempel 1.

Autotransport  – Århus til Herning: fra 825,- plus moms.

Priseksempel 2.

Autotransport  – Odense til Esbjerg: fra 1075,- plus moms.

Priseksempel 3.

Autotransport – Aalborg til Vejle: fra 1265,- plus moms.

Om transport af biler

Biler og andre køretøjer må gerne transporteres ved hjælp af et andet køretøj med en fast stangforbindelse. Det er dog langt bedre og sikrere at anvende et slæbetov på ca. tre meter med en hvid plastikpose eller klud placeret midt på tovet. Hastigheden under transporten må ikke overstige 30 km/t, uanset om der anvendes stangforbindelse eller slæbetov.

Det slæbte køretøj skal være indregistreret eller forsynet med prøveskilte, og styretøj og bremsesystem skal være virksomme. Hvis dette ikke er tilfældet, skal køretøjet transporteres på en ladvogn. Det gælder også, hvis køretøjet ikke kan have baglyset tændt, eller hvis du kan risikere, at der falder dele af bilen under bugsering. Kræves det, at transporten foregår på motorvej, skal du også lade en ladvogn klare sagen.

Ved at anvende Jysk Autotransport slipper du for selv, at skulle transportere dit køretøj, og du skal ikke spekulere på de sikkerhedsmæssige aspekter.

Yderligere information om emnet kan findes her: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=21816

 

Tilbage til forsiden