Sådan får du den billigste fragt med lastbil

Uanset om du er en privatperson, der står og skal bruge en vognmand til transport af f.eks. møbler, eller om du på vegne af et firma skal skaffe transport til afhentning og levering af tungere ting som møbler eller biler, så kan du gå online og lave lidt research først.

At finde den rigtige vognmand til opgaven kræver, at man snuser lidt rundt og sammenligner priser, præcis som man også kigger sig lidt omkring, før man vælger en udbyder af Online gambling og opretter en spilkonto. Det handler jo grundlæggende om at føle sig tryg ved, at den vare eller ydelse, man køber, også matcher prisen og de behov, man har. Så uanset om det handler om transport eller gambling i casinoer, så er der meget vundet ved at lave lidt forhåndsarbejde, før man beslutter sig for, hvilken leverandør man vil vælge.

Sammenlign priser

Det er vognmændene selv, der beslutter, hvad hver enkelt opgave skal koste, og derfor kan du sjældent gå ind på deres hjemmesider og se en fast pris. Men ofte kan du via en funktion på hjemmesiden få vist en cirkapris – men den endelige pris kan godt ændre sig. Du kan så gøre det, at du indhenter forskellige tilbud – enten direkte hos vognmændene eller via en portal, som tilbyder at indhente tilbuddene for dig. Om du vælger den ene eller den anden model afhænger af, hvor meget tid du selv har til at researche online og ringe rundt til vognmænd. Har du en travl hverdag, så kan det være løsningen for dig, at du vælger en portal, som sender opgaven i udbud, og så får du flere tilbud at vælge imellem. På den måde kan du også sikre sig, at du rent faktisk får de billigste tilbud.

Billigere med fleksibelt tidspunkt

Hvis du gerne vil presse prisen yderligere ned, så kan du f.eks. vælge at være fleksibel med hensyn til tidspunktet, hvor vognmanden skal hente og levere dine ting. Hvis vognmanden selv kan tilrettelægge kørslen, så kan han f.eks. tage dine ting med på vejen, samtidig med at han også henter én eller flere andre personers ting, og på den måde kan det blive billigere for dig at få fragtet dine møbler. Hvis du står stejlt på, at han kun kan hente dine ting i et bestemt tidsrum, og han ender med at køre med en vogn, hvor der kun er dine ting med, så vil det være en dyrere løsning for dig. Så fleksibilitet er godt, og det er også mere miljøvenligt.