Fragt af flyttekasser og møbler – så nemt kan det gøres

Har du og din kæreste besluttet jer for at flytte sammen med hinanden og jeres børn, og har I fundet et nyt dejligt hjem til jeres sammenbragte familie, så er det næste skridt at få flyttet jeres ting fra jeres gamle hjem til jeres nye. Først skal alting sorteres og pakkes i kasser, og møbler skal skilles ad, så de kan transporteres. Dernæst skal der findes et transportfirma, som kan køre jeres ting til jeres nye hjem

Valg af transportfirma

I kan med fordel være ude i god tid, når I skal bestille transport til jeres flytning. Det giver jer mulighed for at researche på nettet efter de bedste og billigste løsninger. Der findes rigtig mange transportfirmaer, som udfører alle mulige former for transport, lige fra flytning af møbler og interiør til autotransport af biler eller transport af paller med varer til f.eks. supermarkeder og detailbutikker. Men det er jo som sagt et transportfirma til flytning af møbler og boliginteriør, som I er på udkig efter. For mange kunder er pris og sikkerhed noget af det, som betyder mest. I vil gerne have jeres møbler og interiør fragtet på en tryg og sikker måde, så intet går i stykker, og samtidig vil I gerne have det så billigt som muligt. Derfor er det også oplagt at vælge transportfirma ud fra disse kriterier.

I kan starte med et udvælge f.eks. 3 transportfirmaer i jeres lokalområde og indhente tilbud fra dem. Det kan I enten selv gøre ved at henvende jer direkte via deres hjemmesider eller per telefon. Men I kan også finde hjemmesider på nettet, som tilbyder at indhente tilbuddene for jer. Her skal I blot indtaste jeres navn og behov for flytning, og så bliver der sørget for, at I modtager flere tilbud fra transportfirmaer. Vælger I at sige ja til et af de tre tilbud, tager portalen et gebyr for det. Men til gengæld har I sparet tid og besvær med selv at skulle henvende jer til forskellige transportfirmaer.

Det er erfarne flyttefolk, som tager sig af flytningen, og derfor kan I også føle jer trygge ved, at flytningen foregår professionelt, og at der vil blive passet godt på jeres ting. Hvis uheldet er ude, og der skulle komme en skade på én eller flere af jeres ting, så vil det blive dækket enten af jeres indboforsikring, eller I kan tegne en forsikring i forbindelse med flytningen. For jer er det rart, at der bliver taget hånd om jeres ting, og at den fysiske transport af jeres møbler foregår under forsvarlige forhold. Der er nemlig rigeligt at se til, når man flytter ind som sammenbragt familie, og med et transportfirma får I rigtig god professionel hjælp til den praktiske del af flytningen.